Nieuwsbrief

* verplicht

Over ons

De Utrecht 1901 is een dynamisch vastgoedbedrijf dat zich richt op renovaties in Utrecht en omgeving. Onze focus ligt hierbij op karakteristieke, monumentale panden waarin wij moderne appartementen realiseren: stuk voor stuk unieke woonobjecten.

Deze gebouwen worden vakkundig verbouwd tot aantrekkelijke appartementen die voldoen aan de hedendaagse eisen en woonwensen. De koopwoningen zijn gunstig geprijsd en daardoor interessant voor starters op de woningmarkt.

Een belangrijk kenmerk van De Utrecht 1901 is flexibiliteit. Wij denken graag mee met onze klanten, zijn oplossingsgericht en gewend snel te handelen. Hierdoor kunnen we goed inspringen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Wij hanteren korte lijnen en houden van duidelijke communicatie. Bij ons weet u waar u aan toe bent!

De Utrecht 1901 heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling en uitvoering van eigen bouwprojecten. Daarnaast werken we regelmatig samen met andere partijen om woonruimte te creëren. We zijn gericht op ontwikkeling en dus steeds bezig met nieuwe initiatieven en uitdagingen.

Alle vakkennis is in huis: De Utrecht 1901 heeft een eigen aannemersbedrijf en werkt met vaste onderaannemers. Zo kunnen wij altijd kwaliteit garanderen. Om deze reden werken we ook samen met een aantal betrouwbare makelaarskantoren uit de regio Utrecht.

Op De Utrecht 1901 kun je bouwen!

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op, wij staan voor u klaar.